×

Ivory Tandtechniek is een allround tandtechnisch laboratorium. Waar de meest moderne materialen en technieken worden toegepast voor het vervaardigen van hoogwaardig kroon- en brugwerk en protheses. Geef uw patiënt een stralende onbezorgde glimlach.

SERVICE & KWALITEIT STAAN HOOG IN HET VAANDEL

Kennis van zaken, service, topkwaliteit in tandzorg en gemoedelijkheid. Dat zijn de pijlers onder Ivory Tandtechniek. Gespecialiseerde medewerkers leveren u de meest natuurgetrouwe tandtechnische producten. Uitblinken in het tandtechnische, kennis en dienstverlening (service) is voor ons een vanzelfsprekende zaak.

GASTVRIJHEID

Ons pand is voorzien van alle gemakken zoals een aangename ruime wachtkamer, vriendelijk personeel en voldoende parkeergelegenheid. Ook per Openbaar Vervoer zijn wij goed bereikbaar. Er staat altijd een kopje verse koffie voor u klaar. U bent van harte welkom in ons pand aan de Stationsstraat 10 in Borne.

PERSOONLIJK CONTACT

Met behulp van de meest moderne en geavanceerde systemen en de nieuwste technieken biedt Ivory Tandtechniek haar klanten waar zij om vragen. Altijd op basis van persoonlijk contact. Bijzonder hoge kwaliteitsnormen garanderen een hoogwaardig ambachtelijk Nederlands product. Gun uw patiënt een stralende onbezorgde glimlach.

ALLES IN EIGEN HUIS

De volledige procedure voor het maken van de kroon of prothese word uitgevoerd bij Ivory Tandtechniek. Van het maken van de afdruk en de kleurbepaling, tot het passen van de kronen of de prothese. Ivory Tandtechniek biedt op deze manier zijn patiënten het gemak van één loket, een snelle service en hoogwaardige kwaliteit.

VAKMANSCHAP

Vakmanschap staat niet stil en tandtechniek is een specialistisch vakgebied. Wij doen er alles aan om ons de laatste ontwikkelingen en technieken eigen te maken. Wij passen de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied toe en investeren voortdurend in de allernieuwste tandtechnieken.

INNOVATIE

Ivory Tandtechniek staat bekend als een zeer modern en innovatief tandtechnische laboratorium met hoogste kwaliteit producten om grote precisie aan tandheelkundig oplossing te werken. Zo krijgt u met een oplossing van Ivory Tandtechniek laboratorium niet alleen het mooiste resultaat, maar ook beste kwaliteit en service.

DUURZAAM EN MOOI

Wij blinken uit in esthetiek, kwaliteit en duurzaamheid. Het eindresultaat zijn tanden en kiezen die niet van echt zijn te onderscheiden. En 5 jaar garantie op onze kronen vinden wij vanzelfsprekend.

WAT DOEN WIJ PRECIES?

KRONEN

Ivory Tandtechniek vervaardigt met grote precisie kronen en bruggen, zowel handmatig als digitaal. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het realiseren van natuurlijke ogende esthetisch fraaie restauraties. Wij leveren altijd kwalitatief hoogwaardig vakwerk!

PROTHESE

Ivory Tandtechniek is tevens gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van protheses. Er zijn diverse mogelijkheden. Van standaard prothese tot prothese op implantaten.

COMBINATIE WERKSTUKKEN

Uiteraard vervaardigt Ivory Tandtechniek ook alle combinatiewerkstukken.

KLANTEN CENTRAAL

Bij ons staat de klant centraal. Duidelijke informatie, aandacht en tijd voor de mens achter de patiënt. Een esthetisch consult behoort tot onze standaardprocedure. Door ons grote vakkennis en knowhow kunnen wij patiënten in elke fase van hun leven voorzien van passende oplossingen.

KLINISCH PROTHETICUS

Binnen de moderne praktijk van Ivory Tandtechniek is een klinisch protheticus werkzaam.

DIGITAAL AFDRUKKEN

Ivory Tandtechniek is helemaal klaar voor het nieuwe digitale tijdperk.

ERKEND LEERBEDRIJF

Het vergaren en delen van kennis is iets waar we in geloven. Graag delen wij onze kennis en ervaring met de specialisten van de toekomst. Wij zijn door het SVGB erkend als leerbedrijf.

DIGITALE SERVICE

Om u sneller van dienst te kunnen zijn maakt Ivory Tandtechniek gebruik van een digitale service. Orderbonnen en kleurkaarten die te downloaden zijn onder het kopje “Orderformulier”.