×

Beoordeling

Herma Mentink -van der Kolk

Vriendelijk,persoonlijk en vakkundig geholpen door Raad.Super mooi resultaat.Hij nam echt de tijd.Ik ben zeer tevreden .

Kitty

Ben heel blij met het resultaat, ik heb goed advies gekregen van Raad, en hij heeft ervoor gezorgd dat het eindresultaat prachtig is geworden! Onder t genot van een kopje koffie de laatste puntjes op de i gezet. Kan het alleen maar aanbevelen.

Elly van den Heuvel

Heel erg bedankt, Raad, voor het maken van een meer dan perfecte kroon! We zijn diep onder de indruk van je vakmanschap, waarvan we uitgebreid getuige mochten zijn. Ook hartelijk dank voor je gastvrijheid!

Annet Nijhuis

Erg blij met mijn 3 nieuwe kronen. Ik kan nu eindelijk weer voluit lachen! Bedankt!

Olga

Ik zeg ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Uitstekende service en kroon werd ter plekke geperfectioneerd. Raad is een vakman pur sang. Absoluut een aanrader! P.s. leuke bijkomstigheid is een kijkje achter de schermen. Had geen idee wat er allemaal bij komt kijken.

Christien Geerdink

Vandaag een brug gekregen en super tevreden 100 procent. De manier waar op je ontvangen wordt in een fijne omgeving en je goed onderhouden wordt tijdens het wachten! Echt een aanrader!

Yvonne

Vandaag mijn nieuwe kroon opgehaald, wat een leuke ervaring was dat. Raad heeft me veel uitgelegd en heel vakkundig de perfect passende kroon op kleur gebracht. Goed werk!

Tanja

You make me smile {again} Super blij met mijn mooie tanden Fantastisch werk geleverd Tijdens een kop koffie nog even de puntjes op de I gezet, voor perfectie TOP!

wendy van soest

prachtig mooie nieuwe voortanden. een reden voor een grote glimlach. ter plaatst nog iets kleur bijgesteld tot beide tevredenheid. past supermooi in het geheel. heel erg bedankt

Ed

Yes, na veel te lang uitgesteld te hebben, nu weer lachend op de foto! Dank aan Raad, vakman met passie voor zijn vak en 'natuurlijik' mooi! Van eerste ontvangst en kennismaking tot het uiteindelijke resultaat. Top.

Edger

Yes, na veel te lang uitgesteld te hebben, nu weer lachend op de foto! Dank aan Raad, vakman met passie voor zijn vak en 'natuurlijik' mooi! Van eerste ontvangst en kennismaking tot het uiteindelijke resultaat. Top.

Mevr.Onderdijk.

Mijn dank is groot voor de mooie brug. Ik kan weer breeduit lachen. Nogmaals,mijn dank en uw koffie is zeer smaakvol.

Harm Albers

Pas geleden en brug gekregen en zeer tevreden hiermee. Bij binnenkomst hartelijk ontvangen en ik heb gezien dat het bij Ivory echt nog om vakmanschap gaat!

Willem van den Brink

Vandaag een nieuwe brug gekregen van 3 voortanden. Ziet er weer prachtig uit, past heel goed bij de rest. En ik kan weer appels eten. Goede service en goed advies. Vakwerk!!! Daar ben ik heel blij mee!!

Maarten

Vorige week 4 nieuwe voortanden gekregen, erg blij mee, geweldig werk geleverd met oog voor detail, complimenten

Richard Eshuis

Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe “ brug”. Raad is echt een hele goede vakman, en een sympathieke man! Nogmaals bedankt voor de snelle service!

Nicol

17.05.2021 Raad, Wat heb je mooi werk geleverd, een prachtige brug voor mijn voortanden. En je mag met recht zeggen "You make me smile again!". Jouw slogan is zeker van toepassing. Een echte aanrader op tandtechnisch gebied.

Ciska Beugelink

Ik ben zeer tevreden over de kroon op mijn implantaat. Ziet geen verschil bij de rest van mijn eigen tanden. Zeker een aanrader. Blij ermee BEDANKT.

Ellen

Vanmiddag “eindelijk” mijn nieuwe voortanden gekregen! Helemaal geweldig en ben er super blij mee!! Wat een ontzettende vakman is Raad!! Luisterend oor naar de wens van de klant en niet bang voor de uitdaging! Ontzettend bedankt! You make me smile again 😁😁😁

Andre

Klantvriendelijkheid en vakmanschap van de heer Raad hebben een fantastisch resultaat opgeleverd. De gemaakte kronen passen perfect in het gehele gebit. Zijn samenwerking met tandarts Brummelhuis zorgt bij mij voor een Big Smile .😀😀😀

Tjerko

Ik ben meer dan tevreden met het bereikte resultaat... Raad heeft absoluut vakwerk geleverd!

Dries

Raad werkt hard en is vastberaden om voor een mooi eindresultaat te zorgen. Hij is vriendelijk en gaat persoonlijk met je om. Ik ben erg blij met mijn nieuwe voortanden!

elzo de lange

geachte mijnheer Raad. U heeft de nieuwe kroon voor mij gemaakt. Vanaf het plaatsen door de tandarts ben ik trots en blij met het mooie resultaat. Op 1 feb 2020 heb ik het resultaat laten zien aan de heer Gert de Lange. Deze autoriteit op dit gebied vond het resultaat goed en mooi. Graag geef ik dit compliment aan u door. met groet Elzo de Lange

Lysan

Zo blij met mijn nieuwe tanden! Heel erg bedankt voor je vakkundigheid, je vriendelijkheid en natuurlijk mijn prachtige nieuwe tanden!!!

Talitha

Anderhalve week (10 dec. 2019) geleden heb ik mijn 4 kronen opgehaald. Na jaren onzeker te zijn geweest over mijn voortanden, door 3 zenuwbehandelingen waren ze broos en grijs, kan ik nu weer lachend door het leven. Wat zijn ze prachtig geworden, de tandarts en assistentes waren zeer complimenteus en vonden het geweldig werk. Niemand die ziet dat mijn 4 voortanden kronen zijn. Dank je wel voor het prachtige werk en de gezelligheid tijdens de afwerking!

Jeroen Willemsen

Ik ben op een hele fijne manier geholpen. Met goed vakmanschap en toewijding! Heerlijk koffie gehad,en hij nam alle tijd om de kleur en de precisie passing te doen met mijn voortand. Bedankt voor je vakwerk!

Jeroen Mollink

Heel erg blij met mijn nieuwe tanden. Wat een goede service. Heel erg mooi om bij het laatste stukje afwerking aanwezig te mogen zijn. Wat een vakmanschap en wat een passie. Bedankt

Pim van den Heuvel

Ik ben zeer tevreden met mijn 4 nieuwe voortanden. Goed geholpen en je hebt zeker met iemand te maken die passie heeft voor zijn vak. Super kwaliteit en zit als gegoten. De tandarts was meer dan tevreden over het resultaat. Dat wordt weer vaker lachen met mijn nieuwe voortanden 😁

Yvonne

Ik wil Ivory enorm bedanken! Deze week heb ik mijn brug aangemeten gekregen en ontvangen. Wat een vakman! Hij legde mij precies uit wat er ging gebeuren en het resultaat is ontzettend mooi! Ook enorm fijn dat hij de tijd nam en na een prachtig resultaat en het nog beter en perfect te maken! Wat een kunstenaar! Nogmaals bedankt en ik zou Ivory bij iedereen willen aanraden!

Marja Veltmann

Net 2 nieuwe kronen. Wat een vakmanschap en wat een vriendelijkheid. Top geholpen. Goede uitleg. Je voelt je er meteen thuis. Weet waar ik moet zijn mocht ik ooit nog weer een kroon nodig hebben. Dank jullie wel.

Hilke

Eindelijk waren ze klaar! Wat ben ik blij met m'n mooie, nieuwe facings! Super om te zien dat iemand zoveel passie voor z'n vak heeft. Bedankt.

Hennie

Enorm tevreden. Het ging om vier kronen (voortanden) dus je hoopt op een goed resultaat. Raad is een echte kunstenaar; het ziet er geweldig mooi uit, heel natuurlijk ook en dat wilde ik graag. Bovendien is hij een man die alles op een fantastische manier uitlegt terwijl hij aan het werk is. Erg interessant. Én ontspannend want we hebben heel wat afgelachen. En dat kan weer, dankzij Ivory 😁

Ans Moorman

Fantastische kronen gekregen vorige week. Prima bedrijf, vakkundig, vriendelijk en maken mooi werk van je gebit. Dank jullie wel!

A. Trip

Bijzonder vriendelijk, persoonlijk en vakkundig geholpen! Prima resultaat!

Marcel Boelaars

Vandaag mooie nieuwe kroon op implantaat bij Ivory Tandtechniek. Erg prettig en vriendelijk geholpen.

Het ziet er schitterend uit Dank jullie wel😁

Wim Broerse


Professioneel, klantgericht, vakmanschap. En de kroon zit als gegoten.

Anja

Ik ben vandaag fantastisch geholpen door Ivory. Heb een mooi kunstwerk gekregen. Kan weer de deur uit met een brede glimlach. En als je er op bezoek bent, super lekkere koffie en veel gelachen.

Hetty Braakman

Zeer tevreden over het resultaat en prettig geholpen. Tevens uitleg gekregen hoe de kronen e.d. gemaakt worden, erg leuk om te zien.

Ine Siers

Prima vakmanschap. Ik ben zeer tevreden

Inge Vastert

Prachtig eindresultaat!!
Wat een passie en vakmanschap!

Alwie

Wat een geweldig mens in omgang. Maar vooral vakman. Hij heeft voor mij een nieuwe brug gemaakt van super kwaliteit je ziet het gewoon niet. Kijk daar hou ik van "geen brug te ver"

Jan Hagenbeek

Wat een mooi bedrijf met een erg vriendelijke en persoonlijke aandacht voor de patiënt. Ik heb inmiddels een aantal kronen door ivory tand techniek laten maken en kan niets anders dan mijn complimenten uitspreken, prachtig resultaat, echt een aanrader.

Didi Drosten

Behandeling heel fijn ervaren. Kroon mooi op kleur gemaakt. Staat perfect!

Marian Schulten

Heel erg blij met mijn nieuwe kronen, prachtig resultaat! Top bedrijf met heel veel persoonlijke aandacht!

Esther Siemerink

Superkundig creatief een dikke 10

E. O. Veldhuis

Fantastisch geholpen. Mooie kronen!!! Veel aandacht goede kleur .Past perfect Bedankt.

Honig

Na zoveel jaren nieuwe kronen via Ivory "aangemeten" gekregen. Ik had een kijkje in de keuken toen het op kleurbepaling aan kwam. Hoe uitermate bekwaam, plezierig in de uitleg, met uiteindelijk een schitterend resultaat. It gives me more than a smile! Dank daarvoor, en ook tandartspraktijk Brummelhuis . J.Honig.

Henk Schoenmaker

Een rasechte vakman! Ik heb verschillende kronen en nieuwe voortanden....ben er zo blij mee. Elke ochtend kijk ik met een smile in de spiegel en zie ik geen grote spleet meer tussen mijn voortanden !

Gerben Hoftijzer

Een 4 delige brug gekregen. Prachtig resultaat geworden! Echt vakmanschap door Raad persoonlijk gemaakt. Hij heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Echt een aanrader om door hem behandeld te worden. Bedankt Raad voor je kundigheid en vriendelijkheid.

Linette N.

Ik ben hartstikke tevreden over het werk van Ivory tandtechniek. Heel fijn hoe de tijd wordt genomen om bijvoorbeeld de juiste kleur vast te stellen en één en ander toe te lichten. Ook mooi om te zien hoe enthousiast hij over zijn werk verteld.

Kelders

Super vakmanschap! In alle rust werden mijn nieuwe kronen aangepast qua kleur. Vriendelijke bejegening. Ik kan dit iedereen, die nieuwe kronen krijgt, aanraden . Super blij met mijn nieuwe tanden

Marja Rode

O wat was het spannend nieuwe kronen maar het is super gelukt prachtig geworden wat een vakmanschap wat ik leuk vond was dat ik eens mee mocht kijken hoe zo'n kroon nu eigenlijk gemaakt wordt nooit bij stil gestaan dat het zo'n precies werkje is laagje voor laagje wordt een kroon opgebouwd , kleuren bekijken of het bij je andere tanden past nou nou wat een werk. Bedankt Dhr Raad ben er super blij mee

W. Eppink

Vakmanschap! Erg nauwkeurig. Klantvriendelijk. Dit had ik veel eerder moeten doen!

Marlies Kamp

Ben superblij met mijn nieuwe kroon! Met veel precisie en geduld is deze gemaakt! De kleur en vorm zijn prachtig geworden! Extra moeilijkheid was dat het om een voortand ging, die precies bij de andere tanden moest passen. Echt vakmanschap en daarbij ook nog een erg vriendelijke ontvangst in een mooi pand! Nogmaals bedankt voor het mooie resultaat! Ik kan weer opgelucht lachen!

Edith Ankoné

Enorm blij! Na een gebroken wortel, een voortand kwijt met voor mij alleen een brug als optie... Raad heeft fantastisch werk geleverd. Een vakman met talent en passie voor zijn werk! En twee dagen na uitvoering ook nog een fotoshoot op de planning (is niet gebruikelijk voor mij), de beelden zijn prachtig geworden. De reacties tot nu toe ook overweldigend... ;) Nogmaals superdankjewel!

Jan Hoogsteder

Het begint al bij de binnenkomst waar je hartelijk wordt ontvangen. Daarna een begrijpelijke uitleg van wat er moet gebeuren; het hoe en waarom. Deze vakman is niet gauw tevredenen en streeft naar een perfect product voor zijn klant. Onder het genot van een kopje lekkere koffie legt hij de laatste hand aan mijn 3 kronen die uiteindelijk qua kleur en vorm niet meer van echt zijn te onderscheiden. Helemaal top. En later die dag bij de tandarts die de kronen moet plaatsen klopt het plaatje helemaal. Ik ben echt helemaal tevreden over de dienstverlening en vakmanschap van Ivory.

John

Ik ben zeer positief en wil hierbij aangeven dat al mijn toekomstige kronen alleen nog maar gemaakt worden uit Zirkonium , ik ben ervarings deskundige nu al over meer dan 25 jaren en bezit over al deze tijd div kronen die ook allemaal stuk gingen soms al na enige maanden de brokken eraf braken. Nu met compleet Zirkonium op kleur gebakken ben ik nogmaals zeer tevreden.

Trix Stapel

Twee kronen gekregen. Ik ben zeer tevreden. Raad werkt klantgericht. Ten eerste luistert hij goed wat jij wil, gaat hij voor een natuurlijk resultaat en is uiteindelijk pas tevreden als jij tevreden bent. Heel prettig!

Wil Gerrits, Oldenzaal

Mijn complimenten voor de grote mate van vakmanschap en gedrevenheid, naast een prettige en persoonlijke behandeling. Ben absoluut tevreden over pasvorm en kleur van mijn brug (3 elem).

Fimke Dicke

Dank Raad al-Rubaiee voor het prachtige kroon-en brug werk dat voor mij gemaakt is! Dank voor de aandacht, de zorg en tijd die er aan besteed is! Een prachtig resultaat waar ik ontzettend blij mee ben! You make me smile again!! Fimke

Roy G.

Mijn kronen zijn precies geworden zoals ik had gehoopt. Niet van echt te onderscheiden en een zeer goede pasvorm. Aangezien het mijn voortanden betreft was het toch spannend, maar het eindresultaat is prachtig en je wordt hier prettig en professioneel geholpen. Een stukje vakwerk!

Nijland

Je word vriendelijk en netjes ontvangen. Ik vind mijn persoonlijke ervaring met ivory tandtechniek zeer goed. De kronen zijn prachtig geworden! de kleur is goed de vorm is goed kortom: het maakt mijn gebit weer compleet' This made me smile again :)

D.C. Aarts

Zeer tevreden met het geleverde werk! Een meneer die zijn werk met veel plezier uitvoert, heeft veel verstand van zijn vakgebied en praat daar met veel passie over. Bedrijf is gevestigd in een modern pand wat er verzorgd uitziet, zeer makkelijk bereikbaar met de auto en voldoende parkeergelegenheid in de omgeving tevens gratis. Absoluut een aanrader!

F. Slootheer

4 nieuwe kronen in een keer. Best spannend. De heer Raad van Ivory Tandtechniek kwam in beeld. Was zeer verrast binnen te komen in een mooi aangekleed pand met kunstwerken aan de muur. Dacht meteen die man moet verstand hebben van kleuren.De ontvangst was prettig en mijn gevoel kwam uit. Hij weet precies waar hij over praat. V Om de procedure zelf te volgen hoe hij met zijn penselen in de weer ging om de juiste kleur van de kronen te maken die bij mijn overige tanden passen was een leuke ervaring. Het resultaat is prachtig. Ga nu weer lachend op de foto.

A. Westerhoff, Borne

“Ik had een nieuwe tand nodig en werd uitgenodigd door Ivory Tandtechniek om de kleur te bepalen. Ik werd ontvangen door de eigenaar, Raad. Raad was zeer betrokken, vakkundig, en bevlogen in zijn vak. Ik vond het bijzonder dat hij zoveel tijd uittrok voor mij. Leuke ervaring om contact te hebben met de tandtechnicus en het eindresultaat is geweldig ”.

Wim Rooijers

Twee weken geleden in totaal 8 voortanden laten voorzien van een kroon en het resultaat is werkelijk fantastisch. De combinatie van vakmanschap, liefde en passie voor het vak en de vriendelijke en klantgerichte houding van Raad, maakt Ivory een klasse apart. En ik kan het (helaas) weten want ik ben in de afgelopen 20 jaar bij diverse tandtechnici in Hengelo en omgeving geweest. Ook het uitstekende werk van de tandarts moet hier genoemd worden. Een perfecte samenwerking tussen tandarts, tandtechnicus en klant leidde tot een resultaat waar ik iedere dag weer heel blij van wordt. Bedankt!

Uw beoordeling van Ivory Tandtechniek